«Щастя – це бути в центрі Божої волі»


В неділю(26 березня) на вечірньому служінні з темою “Місіонерство” до Києво-Святошинської церкви завітало подружжя Константинників.

Хоч розповідали Євген та Ірина про далеке служіння в іншій півкулі Землі, про конкретних людей з Папуа-Нової Гвінеї, навіть про побутові особливості, а також демонстрували фото і відео, все-таки служіння було не про чужу країну, навіть не про місіонерство у вузькому значенні слова. Того вечора в домі молитви говорилось про таке близьке для кожного: свідчення знайомим; необхідність конкретного часу для спілкування з Богом; наша невдоволеність тим за що ми мали б славити Господа; згадувалась навіть вже, мабуть, класична метафора з закликом до рішучої дії «вийди з човна!» .

Хто бажає конкретних стислих уроків від сім’ї Константинників, то ось декілька: Запорука стійкості — це впевненість у покликанні та час з Богом; Хто хоче почати працювати для Бога, хай почне з малого, у місіонерів так виникло дитяче служіння; Хто хоче бути щасливим, хай буде у центрі Божої волі, з цієї формули щастя і розпочав Євген.

Давайте не забувати цю сім’ю та їх служіння, давайте підтримувати їх і пам’ятати що й кожного з нас стосується Велике доручення.

Контакти

м. Київ, вулиця Олександрівська, 33


© . Всі права захищені