Молитовна ніч в КСЦ


«Особисто для мене, молитовна ніч це ще одна прекрасна можливість перевірити своє відношення до Бога. Це саме той час, коли ми відділяємось від цієї суєти, яка наповнює все наше життя» (Женя)

Тема молитовної ночі: «Молитва в дії».

Програма була поділена на дві частини, а саме:

  1. Аналіз своїх дій по відношенню до Бога: роздуми над життям і досягненнями в минулому році, планування наступного року.
  2. Аналіз своїх дій по відношенню до ближніх: молитва та допомога тим братам і сестрам, по-перше, які знаходяться поруч з нам, по-друге, які знаходяться далеко, зазнаючи переслідувань, гонінь за віру в Ісуса Христа.

На молитовній ночі ми мали прекрасний час! Ми молилися, дякуючи, прославляючи Бога, сповідуючись, просячи, заступаючись за людей в потребі, роздумуючи над своїм життям, плануючи наступні кроки в служінні та практичному житті. Великим благословенням для багатьох були молитовні столики, з яких кожний відповідав за якусь певну тему, наприклад: служіння ОЄД, хорове служіння КСЦ, група 18:30, сирітство в Україні, Ізраїль, місіонерство, шлюб, Україна, Біблія і так далі.

Також ми писали листи ув’язненим християнам, що сидять за гратами в Китаї та Ірані. Ця частина програми була благословенням для багатьох, бо дозволила змістити фокус з себе та своїх потреб, на світ навколо нас.

Організовуючи молитовні ночі, у нас, як організаторів, є декілька цілей, яких ми хочемо досягнути:

  1. Єдність молоді в молитві та спілкуванні з нашим Творцем, тому що чим ближче ми стаємо до Бога, тим ближчими ми можемо стати один до одного.
  2. Розвиток цілісного місіонерського бачення на світ та практичне застосування цього бачення в практичному житті. Не «моя хата скраю», але «що я можу робити, щоб вплинути на світ, що оточує мене».
  3. Надихати молодь розвиватися, цікавитися різними аспектами християнства, щоб мати силу проповідувати оточуючим людям про Христа зі смиренням та впевненістю.
  4. Вчити та вчитися віддавати Богові славу в кожному аспекті життя: на навчанні, роботі, в спілкуванні, дружбі… Бо Він нас створив для того, щоб Його слава наповнювала наші серця і, як наслідок, наш Всесвіт.

Просимо підтримувати нас у молитвах!

Молитовні ночі проходять один раз на місяць, тому слідкуйте за об’явами в соц. мережах.

Контакти

м. Київ, вулиця Олександрівська, 33


© . Всі права захищені