Підлітковий клуб “Friends”

Що це за клуб? 

Навіщо він існує?

Що там відбувається?

Чому клуб має назву “friends”?

Привіт, я дуже хочу вам розповісти про цей клуб. Він цікавий, веселий і дуже корисний для людей і не тільки підлітків.

Знаєте, якось ми (підлітки і організатори) зібралися для святкування двох років нашого підліткового клубу, і кожен з нас розповідав про те, як він потрапив у цей клуб. Дійшла черга до мене, якщо чесно, я гадки не маю, або не пам’ятаю, як я туди потрапила, але це була не випадковість. Перший раз, коли організатори призначили день, у який вони запрошують підлітків у цей клуб, знаєте скільки прийшло? А прийшло всього 3 людини (я одна з них). Організатори були засмученні, вони, мабуть, думали, що це провальна ідея, але скажу так: Бог благословив це служіння.

Підлітковий клуб “Friends” – це клуб для веселих, активних хлопців та дівчат, які люблять цікаво і весело проводити час, дізнаватися нове і тих, які хочуть більше дізнатися про Бога, християнське життя, про те, як Ісус може стати найкращим другом!

Клуб для того, щоб отримати відповіді на свої питання і познайомитись з Ісусом Христом, розібрати Слово, яке залишив для нас сам Бог, спілкуватись з новими людьми, добре і весело провести час.

Наш клуб має назву “Friends” саме тому, що в ньому збираються хороші друзі, і ми дуже раді новим друзям, новим хлопцям і дівчатам з якими ми будемо дуже раді познайомитись.

Коли ми збираємося – ми маємо спілкування. Наше підліткове починається з молитви, починається вступ до теми, а саме: лідер задає питання відносно неї, інший – розбирає і обговорює її. Ми також знаходимо посилання з Біблії, які дають відповіді або обґрунтування на якусь тему чи питання, після цього ми славимо Бога піснями. Коли ми заспівали, лідер, який починав вступ, робить підсумок даної теми. Завершуємо молитвою. Після цього маємо перекус і спілкування.

Крім основного підліткового клуба, лідери організовують поїздки, фільми, розваги (боулінг, ролики, ковзани, ігри і т.д.),а також ми беремо участь в служінні.

Всі лідери в нашому клубі – християни, які люблять Бога і щиро хочуть стати хорошими друзями для кожного підлітка, який приходить в наш клуб! Ми завжди раді допомогти, вислухати, підтримати або дати раду.

Запрошуємо вас всіх у підлітковий клуб. Ви можете звернутись із запитаннями та знайти на них відповідь, пізнати самого Бога, прославити Його!

Божих всім вам благословінь! Чекаємо на вас! 😉

(Грибан Анастасія)

#youthclub_friends #teens

clip_image002clip_image002

#youthclub_friends #teens, friends, підлітковий клуб

Контакти

м. Київ, вулиця Олександрівська, 33


© . Всі права захищені