“Отак ваше світло нехай світить перед людьми…”


Слава Богу за благословенну євангелізаційну поїздку до Причорнобильської зони, яка відбулась у суботу 3 жовтня 2020 р. Нас там з нетерпінням чекали діти і дорослі с. Рагівки та с. Луговики! Це останні два села – далі зона відчуження! Забуті людьми села, але не забуті Богом! Тому Бог побудив серця Своїх дітей, поїхати саме туди з особливою звісткою – “Бог тебе не забув! Він завжди поруч з тобою!” І саме ці слова почули більше сотні дітей та їх батьків, які були присутні на нашому сімейному святі! 

З Божою допомогою, ми приготували чудову святкову програму для всієї родини! Кожен мав чудову нагоду зробити професійне фото, посмакувати гарячим чаєм зі смаколиками, підстригтись або зробити зачіску, скуштувати солодкої вати, взяти участь у майстер-класі, естафетах, веселих іграх та стрибках на батуті, створити яскравий малюнок на обличчі за допомогою аквагриму, а також отримати такий необхідний для нього одяг!
Продовження програми було в будинку культури, де ми разом молились, співали, проникались історією сценки та найголовніше – чули Слово Боже, яким поділився пастор Віктор Миколайович Григоренко! І це Слово торкалось маленьких сердечок, після чого ми чули особливі молитви!


Слава Богу за такий чудовий і благословенний час разом!

Але на цьому наша історія не закінчується…вона має продовження…адже команда Божих дітей вже готується до наступної євангелізаційної поїздки! Тому моліться будь ласка за організацію та Боже керівництво у цьому служінні, за команду у підготовці програми та за відкриті серця с. Рагівки та с. Луговики, в які сіється Боже Слово!

“Отак ваше світло нехай світить перед людьми, щоб вони бачили ваші добрі діла, та прославляли Отця вашого, що на небі”.
Матвія 5:16

Контакти

м. Київ, вулиця Олександрівська, 33


© . Всі права захищені